Webshop

Handig: bestel vanop iedere plaats!

Bestel nu
DUO VAN JONGE DUIF

DUO VAN JONGE DUIF


# Productcode Productnaam Hoeveelheid
1 12990624 Boutje van jonge duif 2 st
2 12189215 Filet van jonge duif 2 st
3   Porto 1 tl
4 1682125 Artisjokbodems 1 st
5 12990721 Geplette Vitelotte-aardappel 50g
6 1682113 Groentejulienne 25g

# Bereidingsstappen
1 Jonge duif bereid op 2 manieren, het boutje gesudderd in porto en de filet gebakken in zoute boter.
2 Het boutje doen kleuren in geklaarde boter, een kruidengarnituur toevoegen en blussen met porto, bevochtigen met wildfond en op heel zacht vuur laten sudderen.
3 De filets kort aanbakken, enkele minuten per zijde zachtjes verder bakken et laten rusten voor het opdienen, zodat ze sappiger en malser zijn.
4 Bretonse artisjokbodems, gebakken in de boter en gevuld met een groentejulienne écrasé de vitelotte dressé en rosace à la poche.
5 Opdienen met rozetjes van vitelottepuree en gepelde tuinbonen, gekookt in de duivenjus.