Webshop

Handig: bestel vanop iedere plaats!

Bestel nu
LAMSFILET IN EEN JASJE VAN CITRONELLA

LAMSFILET IN EEN JASJE VAN CITRONELLA


# Productcode Productnaam Hoeveelheid
1 1681604 Filet mignon van lam - Terre et Mer 400 g
2 1682054 Geblancheerde sojabonen 400 g
3 12311182 Ongezouten boter 1 nootje
4   Citronnella 50 g
5   Zoete aardappel 200 g
6   Vierge olijfolie 4 cl
7   Wasabi 1 mespuntje
8   Sojasaus 1 filet
9   Lamsjus 40 cl

# Bereidingsstappen
1 De filets mignon van lam kort aanbakken, ze omhullen met citronellablaadjes en samenhouden met plastic film.
2 Bakken op lage temperatuur tot 52°C in de kern.
3 De sojabonen koken, door de groentemolen halen en vervolgens mixen met de boter. Peper en zout toevoegen.
4 De zoete aardappelen in staafjes snijden en glaceren in de boter.
5 Opdienen met een sausje op basis van de lamsjus geparfumeerd met de citronella, sojasaus en een mespuntje wasabi.