# | Productcode | Productnaam | Hoeveelheid |
---|---|---|---|
1 | 1681604 | Filet mignon van lam - Terre et Mer | 400 g |
2 | 1682054 | Geblancheerde sojabonen | 400 g |
3 | 12311182 | Ongezouten boter | 1 nootje |
4 | Citronnella | 50 g | |
5 | Zoete aardappel | 200 g | |
6 | Vierge olijfolie | 4 cl | |
7 | Wasabi | 1 mespuntje | |
8 | Sojasaus | 1 filet | |
9 | Lamsjus | 40 cl |
# | Bereidingsstappen |
---|---|
1 | De filets mignon van lam kort aanbakken, ze omhullen met citronellablaadjes en samenhouden met plastic film. |
2 | Bakken op lage temperatuur tot 52°C in de kern. |
3 | De sojabonen koken, door de groentemolen halen en vervolgens mixen met de boter. Peper en zout toevoegen. |
4 | De zoete aardappelen in staafjes snijden en glaceren in de boter. |
5 | Opdienen met een sausje op basis van de lamsjus geparfumeerd met de citronella, sojasaus en een mespuntje wasabi. |