# | Productcode | Productnaam | Hoeveelheid |
---|---|---|---|
1 | 1682125 | Bretonse artisjokbodem | 5kg |
2 | 12226605 | Bulgur gekruid | 3kg |
3 | Kikkererwten in blik | 2,5kg | |
4 | Vinaigrette | 2kg | |
5 | 12311461 | Fetablokjes | 1kg |
6 | 1681686 | Sjalot versneden | 500 g |
7 | Korianderblaadjes | 100 g | |
8 | Citroensap | 100 g |
# | Bereidingsstappen |
---|---|
1 | SALADE VAN ARTISJOKBODEMS EN KIKKERERWTEN MET KORIANDER EN FETA |
2 | De artiksjokbodems bakken in de steamer en laten afkoelen. |
3 | In partjes versnijden. |
4 | De kikkererwten spoelen. |
5 | De artisjokken, kikkererwten, sjalotjes en versneden koriander mengen. |
6 | Op smaak brengen met citroensap, vinaigrette, peper en zout. |
7 | De mengeling in een salad bowl of op een bord schikken. |
8 | De fetablokjes verkruimelen en over de salade verdelen. |
9 | Eventueel serveren met bulgur |