Webshop

Handig: bestel vanop iedere plaats!

Bestel nu
FILET VAN OMBERVIS MET 'VIERGE' SAUS

FILET VAN OMBERVIS MET 'VIERGE' SAUS


# Productcode Productnaam Hoeveelheid
1 12340552 Filet van ombervis met vel  
2 12258826 Provençaals pannetje van courgettes en kerstomaatjes  
3 1682155 Pepers in reepjes 3 kleuren (groen, rood, geel)  
4 12279253 Gerookte Provola in sneetjes  
5 1681686 Versneden sjalot  
6   Rauwe courgette  
7   Verse basilicum  
8   Citroensap  
9   Vierge olijfolie  
10   Fijn zout  
11   Gemalen zwarte peper  

# Bereidingsstappen
1 De filets van ombervis versnijden en ze bakken in wat olijfolie.
2 De "vierge" saus bereiden met sjalot, courgette, basilicum, citroensap, olijfolie, zout en peper.
3 De gratin maken: de paprikareepjes en het Provençaals pannetje van courgettes en kerstomaatjes samenvoegen.
4 Bedekken met een sneetjes gerookte Provola en in de oven zetten.