# | Productcode | Productnaam | Hoeveelheid |
---|---|---|---|
1 | 12340552 | Filet van ombervis met vel | |
2 | 12258826 | Provençaals pannetje van courgettes en kerstomaatjes | |
3 | 1682155 | Pepers in reepjes 3 kleuren (groen, rood, geel) | |
4 | 12279253 | Gerookte Provola in sneetjes | |
5 | 1681686 | Versneden sjalot | |
6 | Rauwe courgette | ||
7 | Verse basilicum | ||
8 | Citroensap | ||
9 | Vierge olijfolie | ||
10 | Fijn zout | ||
11 | Gemalen zwarte peper |
# | Bereidingsstappen |
---|---|
1 | De filets van ombervis versnijden en ze bakken in wat olijfolie. |
2 | De "vierge" saus bereiden met sjalot, courgette, basilicum, citroensap, olijfolie, zout en peper. |
3 | De gratin maken: de paprikareepjes en het Provençaals pannetje van courgettes en kerstomaatjes samenvoegen. |
4 | Bedekken met een sneetjes gerookte Provola en in de oven zetten. |