1 |
Daags tevoren de kalfswangen ontdooien in de koelruimte. |
2 |
De uien, look en venkel schillen en versnijden. |
3 |
De oven voorverwarmen op 150°C |
4 |
De cèpes en andoornknolletjes blancheren, laten afkoelen en bewaren. |
5 |
De olie opwarmen in een stoofpan. |
6 |
De wangen kruiden en aan elke zijde aanbakken. |
7 |
De wangen in een braadpan leggen. |
8 |
De stoofpan deels ontvetten en de uien, look en venkel doen kleuren. |
9 |
De kruidengarnering toevoegen aan de wangen. |
10 |
De stoofpan blussen met Xeresazijn en er de kalsfond aan toevoegen. |
11 |
Tijm en laurier toevoegen. |
12 |
Aan de kook brengen en over de kalfswangen gieten. |
13 |
De cèpes (in 2 gesneden) en andoornknolletjes toevoegen aan de wangen. |
14 |
De braadpan afdekken en gedurende ongeveer 2u30 in de oven bakken. |