Webshop

Handig: bestel vanop iedere plaats!

Bestel nu
BORDJE UIT DE TUIN

BORDJE UIT DE TUIN


# Productcode Productnaam Hoeveelheid
1 1680448 Geraspte tuinwortelen 100 g
2 1680440 Seldersla 100 g
3 1680438 Gekonfijte tomaten 100 g (20 st)
4 12156128 Artisjokharten gemarineerd met pesto 660 g (20 st)
5 1680507 Courgettereepjes 340 g (20 st)
6 1680493 Sinaasappelpartjes 100 g
7 12223501 Pestosaus met Parmesan 50 g
8   Gekookte rode biet 150 g (1 st)
9   Appel 150 g (1 st)
10   Verse bieslook 10 g
11 1681681 Parijse champignonschijfjes 1ste keuze 500 g
12   Vierge olijfolie 20 g

# Bereidingsstappen
1 De champignonschijfjes sauteren met wat olijfolie. Laten afkoelen.
2 Een deel van de champignonschijfjes mengen met de geraspte wortel en de sinaasappelpartjes.
3 Een ander deel van de champignonschijfjes mengen met de seldersla, appel en bieslook.
4 De mengsels afwisselend op een bord schikken met een ronde vorm, het seldermengsel op een schijfje gekookte biet.
5 Serveren met geroosterde champignonschijfjes, gemarineerde artisjokharten, gekonfijte tomaatjes en courgettereepjes.