Stand aan het opbouwen...

← Vorige positie

Nieuwe positie →

Davigel, onderdeel van de Sysco-groep, biedt u meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop en distributie van foodproducten aan de horecaprofessional. De chef van vandaag staat voor grote uitdagingen. In een snel veranderende sector denken wij graag met u mee. Zo kunnen wij oplossingen op maat aanbieden door ons vakmanschap met u te delen. De liefde voor lekker eten, met respect voor mens, gezondheid en milieu, daar gaat het om! Ons assortiment bestaat uit verse, diepvries- en ambient producten van topkwaliteit. Dit wordt vertaald in een gamma van meer dan 2.000 referenties. Samen met een toegewijd verkoopteam en eigen logistiek netwerk zorgen we voor snelle leveringen tot bij u in de keuken!

Davigel België staat voor:

  • 3.000 klanten #Ervaring
  • 62 medewerkers #PersoonlijkContact
  • 2.200 producten #Keuze
  • 1 logistieke site in Bornem #België
  • 15 vrachtwagens #DirecteLevering

Of u nu chef bent in een restaurant, traiteur, aankoper of beheerder van een grootkeuken. Of u nu 25 couverts heeft per maaltijd of 6 000 (zoals in betere tijden …). Elk van u heeft specifieke professionele noden. Daar komen wij aan tegemoet met een ruim productassortiment. U vindt bij ons zowel onbewerkte, semi afgewerkte als serviceproducten. Wij buigen ons over kwaliteit en service, zodat u zich met gerust gemoed aan uw metier kunt wijden.

Liever persoonlijk of telefonisch contact? Dan kunt u terecht bij een sales of telesales medewerker. Helemaal into digital? Kies dan voor de app of webshop.

Om foutjes te vermijden gebeurt uw 1ste bestelling steeds via een medewerker. Daarna kunt u zich registreren en ook digitaal bestellen.

  • Sales Team (ontdek de contactpersoon voor uw regio op het einde van de beurs)
  • Telesales Team: 03/897.93.40 of order@davigel.be

Gerecht x.

Our lorem ipsum is to dolor ametis.Our lorem ipsum is to dolor ametis.Our lorem ipsum is to dolor ametis.Our lorem ipsum is to dolor ametis.

Our lorem ipsum is to dolor ametis.Our lorem ipsum is to dolor ametis.Our lorem ipsum is to dolor ametis.Our lorem ipsum is to dolor ametis.

Hover over de foto om deze uit te vergroten.

Dish Image

Kies uw regio & neem contact op met uw persoonlijke sales advisor voor de beste prijzen, kortingen & nog veel meer!